Hagens Hunddagis

Vi på Hagens Hunddagis

Vi är ett litet personligt hunddagis på en gård i nybyggda området Bredvik, intill Bergundas fina gröna område och norra Bergundasjön.

Vi har våra 15 hundar i flockmiljö, det innebär att hundarna får röra sig fritt med varandra och oss människor. De har egna vilorum där de kan vila under dagen eller lämnas i före och efter stängning.
Vi erbjuder pälsvård som dusch, trim och klipp samt slipar och klipper klor.

Vi är mer än ett mysigt hunddagis

På vår gård får du prova på trädgårdsskötsel, fastighetsservice så som måla, städa, underhåll av byggnader, köra åkgräsklippare och plantera och underhålla trädgården.

Sommartid har vi stort fokus på trädgård och vårt växthus. Vi har ett par friland och odlar mycket grönsaker, potatis, kryddor och växter. Vi skördar och lagar måltider som vi äter gemensamt varje onsdag. Matlagning och baka är något vi gör regelbundet och varje morgon äter vi frukost med våra hemmabakade frallor. Under höst och vinter gör vi saft och sylt av våra bär och en populär fika har blivit vår egengjorda ostkaka till detta.

Vardagen på Hagens Hunddagis


En dag hos oss innehåller långa promenader morgon och eftermiddag, frukost, lunch och fika pauser, trädgårdsjobb och dagligen städ av verksamheten. Du får prova på flera arbetsmoment och har fasta återkommande uppgifter. Det finns en tydlig struktur med en tavla där du kan se dagens planering av vilken hund du har och dina uppgifter. Vi gör ibland utflykter och tar med oss fika, grillar korv, åker till en badplats eller besöker nya miljöer med hundarna.

En vanlig dag på Hagens Hunddagis

08.00 Öppna dagis och ta emot hundar

08.30 Promenad

09.45 Frukost

10.00-12.00 Jobba ute/inne med att ta hand om verksamheten och gården. Lek & aktivering av hundar.

12.00-13.00 Lunch. Hundarna vilar.

13.00-14.30 Jobba ute/inne med att ta hand om verksamheten och gården

14.30-15.15 Promenad

15.15-16.00 Städa och stänga verksamheten, lämna ut hundar.

Hitta till Hagens Hunddagis

Hagens Dagis har sin verksamhet i ett hus i Bredvik.

För att komma hit med stadsbuss från centrum kan du åka med buss 9 mot Bredvik. Den närmaste busshållplatsen heter Hagen väg och ligger på Bredviksvägen.

Hagens adress är Bergkvara Bredvik, 355 93 Växjö

Kontaktperson

Helené Stråth
Telefon: 070-869 86 34
E-post: helene.strath@atrium-vaxjo.org

Rulla till toppen